YAŞAM

“1923" Müzikali bir kez daha sahnede

Günümüzden tarihe uzanan büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkaran “1923” Müzikali, 29 Ekim ve 10 Kasım’da İstanbul Zorlu PSM’de bir kez daha seyircisiyle buluşacak. Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde

15 Ağustos 2024 Saat: 12:03
“1923 Müzikali bir kez daha sahnede
“1923" Müzikali bir kez daha sahnede

 Günümüzden tarihe uzanan büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkaran “1923” Müzikali, 29 Ekim ve 10 Kasım’da İstanbul Zorlu PSM’de bir kez daha seyircisiyle buluşacak. Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde aktaran etkileyici gösterinin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.


100 kişilik dev kadro tarafından sahneye taşınan muhteşem gösteri, Kurtuluş Savaşı Müzesi'ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaşın kendilerini bir anda Mustafa Kemal'in Millî Mücadele'yi başlattığı Bandırma Vapuru'nda bulmasıyla başlıyor.  Bandırma'yı sarsan dalgalardan Meclis'in açılışına, Büyük Taarruz'dan Cumhuriyet'in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı destan, müthiş bir kurguyla seyirciye aktarılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑