GÜNCEL

Adalette kızlık zarı sendromu

Down sendromlu 18 yaşındaki Ö.Ö. hamile kaldı, Adli Tıp bebek babasından dedi. Yargıtayın kararı ise şok yarattı!

11 Ağustos 2012 Saat: 12:06
Adalette kızlık zarı sendromu
Adalette kızlık zarı sendromu

Down sendromlu 18 yaşındaki Ö.Ö. hamile kaldı, Adli Tıp 'bebek babasından' dedi. Genç kız dayaşadıklarını anlattı. Mahkeme babayı tecavüzden suçlu buldu, üst sınırdan 15 yıl verdi.

Akşam'dan Seda Kılıç'ın habeirne göre, Yargıtay 14. Ceza Dairesi ise 'bekaretin bozulmadığı' yönündeki rapor nedeniyle 'basit cinsel istismar var' deyip kararı bozdu, indirim istedi.

İŞTE UTANDIRAN ÖYKÜ!
İstanbul'da, zihinsel engellilerin devam ettiği bir okulda eğitim gören Ö.Ö., karnının ağrıdığını söyleyince ailesi tarafından doktora götürüldü. Muayenede down sendromlu Ö.Ö.'nün hamile olduğu anlaşıldı. Anne ve babası polise başvurdu ve soruşturma açıldı. Kartal Adli Tıp'tan rapor alındı ve bebeğe kürtaj yapıldı.
 
YÜZDE 99.99 ONDAN

Raporda 'Ö.Ö.'nün bakire, ultrason raporuna göre de gebe olduğu' bilgisine yer verildi. Cenin üzerinde yapılan DNA testinde ise bebeğin yüzde 99.99 ihtimalle genç kızın babası A.Ö.'den olduğu tespit edildi. 'Kızına cinsel istismarda bulunmadığını, durumu savcılığa da kendisinin ihbar ettiğini' söyleyen baba cezaevine gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑