GÜNCEL

AK Partili Şirin Ünal, Kadirova'nın ölümüyle ilgili ilk kez konuştu

AK Parti Milletvekili Şirin Ünal, evinde yardımcısının ölmesiyle ilgili bildiklerini anlattığını söyledi.

11 Ekim 2019 Saat: 10:22
AK Partili Şirin Ünal, Kadirovanın ölümüyle ilgili ilk kez konuştu
AK Partili Şirin Ünal, Kadirova'nın ölümüyle ilgili ilk kez konuştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, evinde çalışan Özbekistan vatandaşı Kadirova'nın ölümüyle ilgili ilk defa konuştu. Merhumenin üç aydır psikolojik problemlerinin fark edildiğini ardından ikinci bir çalışan aldıklarını söyledi.

Ünal, şunları söyledi:

 

"İki hafta önce evimde tatsız olay meydana geldi. İlk önce kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Kızcağız ocak ayından beri, yirmi senedir hasta, MS hastası olan yatalak durumundaki eşime bakan 2 yardımcıdan bir tanesiydi. Son iki üç aydır psikolojik problemlerini fark ettik ikinci elemanı aldık, o gitmeden kendisi gitti, Allah rahmet eylesin.

5. dakikada polis, ambulans ve itfaiye geldi. Onlar gelene kadar beş dakikada, küçük kızımla beraber kendisini kilitleyerek intihar ettiği odanın kapısını kırmaya çalıştık omzum ağrıyor hala fakat başarılı olamadık.  Yarım saat sonra Ankara Emniyet Müdürü yanımızdaydı.

Tüm aile fertlerimiz, yatalak olan eşim de dahil, ikinci çalışan kızcağız o gece yarısına kadar polislere ifadelerimizi verdik. Savcıya on beş dakika olayı baştan sona, size anlattığım gibi anlattım.

Milletvekili dokunulmazlığını kenara bırakarak iki hafta önce parmak izleri işte barut izi var mı bunların tamamını verdim.  Allah hiçbirimizin başına böyle bir olayı vermesin, bazı çevreler geçmişte TSK'daki ve TBMM'deki yaptığım çalışmalardan hoşnutsuz olan kişiler bunu fırsata çevirerek benle ailemi yerin dibine soktular. Şu an savcılığımızın soruşturması devam ediyor. Bana düşen her türlü görevi ben yaparım, ne lazımsa yaparım" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑