YAŞAM

AKV Çocuk Kulübü Kocaeli’ni gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Araştırma ve Kültür Vakfı Salıncak Çocuk Kulübü öğrencilerine Kocaeli’ni tanıttı

25 Temmuz 2012 Saat: 22:42
AKV Çocuk Kulübü Kocaeli’ni gezdi
AKV Çocuk Kulübü Kocaeli’ni gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı ile öğrenciler Kocaeli’ni tanımaya devam ediyor. Son olarak Araştırma ve Kültür Vakfı Salıncak Çocuk Kulübü öğrencileri Kocaeli’yi gezdi. Gezi kapsamında Bilim ve Teknoloji Kulübü’nü dolaşan öğrenciler deneyler yaparak kendilerini geliştirdi.

 

AKV ÇOCUK KULÜBÜ DENEY YAPTI

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yaşayan vatandaşları kenti daha yakından tanımalarını sağlamak amacı ile Gez-Gör Kocaeli programını yürütüyor. Programın bu seferki konukları Araştırma ve Kültür Vakfı yaz öğrencileri oldu. Öğrenciler 60 Evler Harikalar Diyarı, Gayret Gemi Müzesi, Sekapark ve Bilim ve Teknoloji Kulübü’nü görme imkânı buldu. Burada deneyler yaparak bilimsel oyunlar oynayan çocuklar kulüp hakkında bilgi aldı.

 

KOCAELİ’Nİ GEZDİLER

Derince Harikalar Sahili’ni gezen çocuklar gezi boyunca Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini de yerinde gördü. Kocaeli’nin farklı güzelliklerini bir günde gezme imkânı bulan Araştırma ve Kültür Vakfı Salıncak Çocuk Kulübü öğrencileri, gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑