GÜNCEL

Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Alanya ilçesi Konaklı beldesinde, düşme sonucu omuzu çıkan yaralıyı hastaneye taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı. Kazada, biri ağır 6 kişi yaralandı.

12 Ağustos 2012 Saat: 15:59
Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Kaza, Çevre Yolu üzeri Yayla Yolu kavşağında meydana geldi. Konaklı'da tatil yaptığı otelde düşen ve omuzu çıkan 20 yaşındaki Deniz Memiş için ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen Mevlüt Mercan idaresindeki 07 AYP 68 plakalı 112 acil servis ambulansına alınan yaralı Alanya Devlet Hastanesi'ne doğru yola çıktı. Yayla Yolu kavşağına gelindiğinde 

Süleyman Çağlar idaresindeki 076 NAL 23 plakalı otomobil yolun karşısına geçmek üzere yola çıktı. Bu sırada içerisinde bir yaralı şoför ve 2 Acil Tıp Teknisyeni bulunan ambulans da otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan Zübeyit Dalokyay, Emine Dalokyay, Melek Cereci ve 3 yaşındaki oğlu Batuhan Cereci ile ambulans sürücüsü Mevlüt Mercan ve ambulansta bulunan hasta Deniz Memiş yaralandı. 

Yaralılardan Zübeyit ve Melek Circi sıkıştıkları otomobilde yapılan ilk müdahalenin ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 6 yaralı ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Ambulans sürücüsü Mevlüt Mercan, 

kaza sonrası yaptığı açıklamada, " biz Konaklı'dan aldığımız hasta ile Alanya Devlet Hastanesi'ne doğru yola çıkmıştık. Bu kavşağa geldiğimizde diğer otomobile yeşil yanmış biz ise ışık kırmızıya dönmek üzereyken kavşaktan geçiş yapmıştık.O arada kaza oldu" dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. -

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑