EKONOMİ

Armis'ten Evlilik Sezonuna Özel Fırsat

Havaların ısınmasıyla birlikte hareketlenen evlilik sezonu, alışveriş telaşını da beraberinde getiriyor. Yeni başlangıçlara hazırlanan ve evlilik heyecanı yaşayan çiftler için Armis, özel bir kampanya başlattı. Armis'in sunduğu yatak, baza ve başlıkt

28 Haziran 2024 Saat: 09:57
Armisten Evlilik Sezonuna Özel Fırsat
Armis'ten Evlilik Sezonuna Özel Fırsat

Yatak+ baza+ başlıktan oluşan Armis’in Max-Sleep Pedli Yatak Seti, sağladığı teknolojik yeniliklerle kullanıcılarına benzersiz bir uyku deneyimi sunuyor. Pedli yapısıyla öne çıkan Max Sleep yatak seti, optimal konfor ve üstün uyku kalitesi sunarak vücudunuzun doğal kontorlarına uyum sağlıyor. Sırt, boyun ve bel desteği sunarak olası rahatsızlıklara karşı destek sunan Max Sleep yatak seti,sabahları daha canlı ve enerjik hissetmenizi sağlıyor. Türkiye’nin dört bir noktasında bulunan 235 mağazası ve internet sitesinde geçerli olan kampanya ile Armis, yeni sezonda da trend ürünleriyle, mutlu yuvaların mimarı olmaya devam ediyor.

Yuvanıza yakışır bir başlangıç yapmak için Armis’in sınırlı stokta satışa sunduğu kampanya ürünü, Armis Yatak noktalarında 9.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑