GÜNCEL

Ayşe Ateş duruşmaya çelik yelekle geldi. Yanında 5 polis koruması var

Sinan Ateş cinayeti davası bugün başlıyor. Ateş’in eşi Ayşe Ateş, duruşmaya çelik yelek giyerek geldi. Ateş’in yanında 5 polis koruması da bulunuyor. Öte yandan duruşma salonunda Ateş’in yanına Kılıçdaroğlu ve Özel oturdu.

1 Temmuz 2024 Saat: 09:37
Ayşe Ateş duruşmaya çelik yelekle geldi. Yanında 5 polis koruması var
Ayşe Ateş duruşmaya çelik yelekle geldi. Yanında 5 polis koruması var

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürüldüğü silahlı saldırı ile ilgili duruşma bugün başlıyor.

Hazırlanan 145 sayfalık iddianamede, tetikçi Eray Özyağcı ile onu olay yerine getirip, olayın ardından kaçıran Vedat Balkaya ve Suat Kurt hakkında eylem üzerinde ortak hakimiyet ile müşterek fail olarak Sinan Ateş'e yönelik toplu halde, iştirak halinde "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, duruşmanın yapılacağı adliyeye çelik yelek giyerek geldi. Ateş’in yanında 5 koruma polisi bulunuyor.

Ayşe Ateş, adliyenin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada normal bir hayat yaşamadığını söyledi. Ateş, “Yoğun güvenlik önemleri altında yaşıyorum. Normal bir hayat yaşamıyorum. Evde kızlarımla, çok gerekli haller dışında dışarı çıkmadan; onların yaşaması gereken cezaevi hayatını maalesef bize layık gördüler” dedi.

ekran-goruntusu-2024-07-01-091930.png

KILIÇDAROĞLU VE ÖZEL YANINA OTURDU

Öte yandan gazeteci Timur Soykan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duruşma salonunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ayşe Ateş ile yan yana oturduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2024-07-01-094430.png

ekran-goruntusu-2024-07-01-092419.png

Öte yandan duruşma salonunda İYİ Parti eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ülkü Ocakları’nın eski Genel Başkanları, Atilla Kaya, Alişan Satılmış ve Suat Başaran da bulunuyor.

ekran-goruntusu-2024-07-01-093340.png

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑