YAŞAM

BAHAR TEMİZLİĞİNDE PARKELERİ İHMAL ETMEYİN

Fakir Parkett Nanoteknolojik Ahşap Yüzey Temizleyici, çabuk kirlenip, tozlanabilen ahşap ve laminant yüzeylerin temizliği için etkili çözümler sunuyor.

24 Mayıs 2024 Saat: 10:51
BAHAR TEMİZLİĞİNDE PARKELERİ İHMAL ETMEYİN
BAHAR TEMİZLİĞİNDE PARKELERİ İHMAL ETMEYİN

Bahar mevsimi, evleri kışın boheminden, kirinden ve tozundan arındırma zamanı. Özellikle parkeler evin en çok dikkat çeken, tozu ve kiri gösteren bölümleridir. Ahşap ve lamine parkelerin doğru şekilde temizlenmesi, onların uzun ömürlü olmasını ve güzel görünmesini sağlar.

Parke temizliği için özel olarak üretilmiş temizleyiciler kullanmak gerekiyor. Ağır kimyasallar veya çok su kullanmak parkelere zarar verebilir. Bu nedenle, ahşap ve lamine zeminler için özel olarak formüle edilmiş pH dengeli, sabun bazlı temizleyicileri tercih etmek büyük önem taşıyor.

Nanoteknolojik Etki ile Güçlü Temizlik

Ahşap yüzeylerin kirli ve soluk bir görüntüye sahip olmaması için sabun bazlı temizleyiciler etkili çözümler sunuyor. Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri’nin geliştirdiği Fakir Parkett Nanoteknolojik etkisi ile ahşap yüzeyleri temizlerken toz ve kirlerin yüzeylere tutunmasını engelliyor. Fakir Parkett aynı zamanda sabun bazlı formülü ile tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor. Sünger, bez veya mop ile yüzeye uygulanabilen Fakir Parkett, ahşap yüzeylere bakım yapıyor, uzun süreli koruma ve parlaklık sağlıyor.

Durulama ve Kurulamaya Gerek Bırakmıyor

Fakir Parkett, antistatik etkisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip güçlü bir temizlik sağlarken, durulama ve kurulama gerektirmiyor. Ferah kokusuyla da evlere bahar esintisi getiriyor.

Çevre Dostu İçerik

Doğanın sürdürülebilirliği dikkate alınarak üretilen Fakir Parkett’in içerdiği aktif maddeler biyolojik olarak doğada kolay parçalanabilir özelliğe sahip ve ambalajında kullanılan plastiğin dönüştürülebilir olmasıyla çevreci bir ürün.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑