YAŞAM

Bakan Günay, Birlik Vakfının İftar Yemeğine Katıldı

Birlik Vakfı İzmir şubesinin Güral Residence İzmirde gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Turizm ve Ulaştırma bakanı Ertuğrul Günay da hazır bulundu.

6 Ağustos 2012 Saat: 10:48
Bakan Günay, Birlik Vakfının İftar Yemeğine Katıldı
Bakan Günay, Birlik Vakfının İftar Yemeğine Katıldı

Birlik Vakfı İzmir şubesinin Güral Residence İzmir'de gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Turizm ve Ulaştırma bakanı Ertuğrul Günay da hazır bulundu. 

Birlik vakfının düzenlediği etkinliklere daha öncede farklı kimliklerle katıldığını söyleyen Günay, bu akşamki iftar yemeği davetini aldığında coşku ve sevinç ile kabul ettiğin;i fakat sabahki duyduğu şehit haberleri ile içinin buruk olduğunu söyledi. Karakol baskınında şehit düşen 6 asker ve 2 sivil vatandaşımız içinde kısa bir konuşma yapan Ertuğrul Günay " İçimde bir isyan duygusu var, Mazlumda nedir ezmede ezdirmede mana, zalimleri adli hani katletmedi hala diye bir isyan duygusu var" dedi. Bölgede olan karışıklıklar hakkında da konuşan Günay Suriye'deki diktatörlük rejimi hakkında da, "Hafız Esat dan sonra yerine gelen Beşar Esat'ın babasının gittiği yoldan gitmeyeceğine inanayorduk. Dünyaya bakış açısının daha farklı daha gerçekçi olacağını zannediyorduk ve bu konuda ne kadar yanıldığımızı görüyorum. Bu diktatörlük sistemleri çok kök salıyorlar ve ne yazıkki kanlı geldikleri gibi kolay gitmiyorlar. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bile savaştan çıkmasına rağmen 'yurtta sulh cihanda sulh' demiştir. Zaten Müslümanlıkta bir anlamda selamet demektir" diyerek sözlerini noktaladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑