MODA

DAMAT ile naturel malzemelerle 80'lerin zarafetine dönüş!

DAMAT, 80’lerin kusursuz terziliği ve zamansız şıklığı ile bugüne ve geleceğe iz bıraktığı 24/25 Sonbahar-Kış koleksiyonunda modaya yepyeni bir soluk getiriyor.

21 Eylül 2024 Saat: 09:17
DAMAT ile naturel malzemelerle 80lerin zarafetine dönüş!
DAMAT ile naturel malzemelerle 80'lerin zarafetine dönüş!

Doğanın zarafetini gardırobunuza taşıyan DAMAT 24/25 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile stilinizi yeniden keşfetmeye hazır olun!

En seçkin doğal elyaflar ve malzemelerle DAMAT’ın modanın dönüşüm ve yenilenme sürecine olan inancını simgeleyen ve “çevreye duyarlı” bakışını yansıtan koleksiyonda, şıklık ve fonksiyonellik ile mükemmellik ön planda.

Formlarda ve yakalarda cömert büyümelerin dikkat çektiği koleksiyon ile dolgulu kazak, gömlek, ceket ve yeleklerde sarmalayan hacimler, bu kışın en havalısının DAMAT erkeği olacağının habercisi… Kalın örgü üstlerle tamamlanan bu görünüm hem çok rahat hem de çok şık bir stil sunuyor.

Kaşmir, alpaca, yün, süet ve derinin mükemmellik gözetilerek tasarlandığı koleksiyonda ham maddeden renklere doğru ilerleme göze çarpıyor. Eşsiz tasarımların doğal malzemelerle olan bağını güçlendiren renk paletinde beyazdan buza, yulaftan tereyağına kadar uzanan beyazın tonları, kil gibi doğal renklerle mükemmel bir uyum sağlıyor. Doygun kahve, pas ve camel tonları da DAMAT’ın sofistike stiline vurgu yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑