YEME & İÇME

Ege ile Akdeniz’in fenomen markası “Dönerci Maydanoz Ali” sezona iddialı giriyor

1977 yılından bu yana yeme içme sektöründe hizmet veren Dönerci Maydanoz Ali, dededen babaya, babadan kendisine aktarılan lezzet mirasıyla müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya devam ediyor.

5 Haziran 2024 Saat: 09:39
Ege ile Akdeniz’in fenomen markası “Dönerci Maydanoz Ali” sezona iddialı giriyor
Ege ile Akdeniz’in fenomen markası “Dönerci Maydanoz Ali” sezona iddialı giriyor

Kaliteli ve katkısız etleri, özgün baharat karışımları ve sıra dışı sunumlarıyla kısa sürede Datça ve çevresinde yoğun ilgi gören Dönerci Maydanoz Ali, geleneksel Türk dönerine benzersiz dokunuşlarla farklı bir boyut kazandırıyor.

Yaklaşık yarım asır önce dönerin en lezzetlisini sunma misyonuyla yola çıktıklarını belirten “Dönerci Maydanoz Ali” markasının kurucusu Ali Sarar, “Mekânımızda geleneksel tariflere sadık kalarak hazırlanan dönerleri, damak ve göz dostluğunda farklı çekim alanları yaratarak müşterilerimizle paylaşıyoruz. Herkesin merak ettiği orijinal dönerimizin reçetesi, kaliteli malzeme ve özgün tekniklerle yazılıyor. Yaklaşık yarım asrın verdiği tecrübeyle sabittir ki, iyi bir dönerin sırrının kaliteli et ve doğru pişirme tekniklerinde saklı olduğunu biliyorum. Dededen babaya; babadan bize geçen pratik deneyimiyle mükemmel döner lezzetini damaklara nakşettik. Tercih olarak Yalova ve Balıkesir’den temin ettiğimiz etlerimizi organik olmayan hiçbir karışımla bir araya getirmiyor ve kesinlikle hazır ürün kullanmıyoruz. Markamızın kırmızı çizgilerini misafirimize eksiksiz taşıyan 20 kişilik çalışma ekibimiz ve ferah feza bir mekanda iki denizin kokusunu birleştirmemiz de tercih nedeni olmamızın çok önemli etkenleri” sözleriyle fenomen haline gelen lezzet hikayesini özetliyor.

Maydanoz Ali, hem yerel hem de uluslar arası tadım deneyimleriyle, giderek kalabalıklaşan misafirlerini kulaktan kulağa çekim merkezi haline gelen mekanında ağırlamaya devam ediyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑