GÜNCEL

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2024 Mezunlarını Uğurladı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

9 Eylül 2024 Saat: 12:11
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2024 Mezunlarını Uğurladı
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2024 Mezunlarını Uğurladı

Düzenlenen mezuniyet töreninde büyük heyecan ve mutluluk yaşayan genç diş hekimleri, diplomalarını alkışlar eşliğinde aldı.

Törene İzmir Diş Hekimleri Odasını (İZDO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, Genel Sekreter Melis Daraoğlu Gürel, Sayman Gizem Bayraktaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Akgün ve Arda Hacarlıoğlu katıldı.

İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, yeni mezun diş hekimlerini kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi; her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Atinel, 1968 yılında kurulan ve günümüze dek binlerce diş hekimini yetiştiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin mezunu olmaktan ötürü gurur duyduğunu vurguladı.

Ersin Atinel, şu ifadeleri kullandı: “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi deneyimli eğitim kadrosu ve gelişmiş teknolojik alt yapısıyla ağız ve diş sağlığı konusunda üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyet gösteriyor. Buradan mezun olan tüm genç meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Mesleki etik çerçevesinde ülkemizin her noktasında toplum sağlığı adına başarı hikayeleri yapacaklarını biliyorum. Bizler de, toplum sağlığını korumak, insanları bilinçlendirmek ve diş hekimlerinin sorunlarını çözmek için İZDO çatısı altında hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı ve sektörün sorunlarını çözmek için çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Sizlerin bugünlere gelmesinde önemli rolü olan anne babalarınıza ve emeği geçen tüm akademik kadroya da huzurlarınızda teşekkür ediyorum”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑