GÜNCEL

Ergenekon Avukatı'dan bir itiraf bir rica

CHP'nin "Ergenekon Mahkemesi'ni basmadık" iddiasını Ergenekon avukatı yalanladı. Avukat Ülgen, CHP'lilerin mahkeme salonunda kaos yarattığını doğrulayıp, mahkeme heyetinden CHP'yi aklamasını istedi.

12 Nisan 2013 Saat: 15:18
Ergenekon Avukatı'dan bir itiraf bir rica
Ergenekon Avukatı'dan bir itiraf bir rica
ERGENEKON davasının dün görülen 284. duruşmasında Ergenekon sanıklarının avukatı Celal Ülgen'den ilginç bir itiraf geldi. Ülgen, "Bazı milletvekillerin mahkemeye karşı bir takım amaç dışı sözleri veya davranışları olmuş olabilir. Ancak mahkemenin bunlara itibar etmemesi gerekir diye düşünüyorum" diyerek CHP milletvekillerinin pazartesi günkü duruşmada salonu karıştırdığını itiraf etti.

Silivri bugün de sakin

8 Nisan günü yaşanan 3 Ergenekon kuşatmasının ardından dünkü duruşma çok sakin geçti. Cezaevi önünde sanıklara destek için gelen kimse olmazken, duruşma salonunda da sakin bir gün yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile bazı gazeteci örgütlerinin temsilcileri duruşmayı izledi. Duruymada sanık avukatlarının talepleri alındı. Söz alan sanık avukatlarından Celal Ülgen, CHP'lilerin 'mahkemeyi basmadık' iddialarını adeta çürüttü. 

Vekiller mahkemeye bastı ama!

Milletvekillerinin duruşmaya gelip izlemelerinin hiç bir sakıncasının olmadığını söyleyen Ülgen, "Bazı milletvekillerin mahkemeye karşı bir takım amaç dışı sözleri veya davranışları olmuş olabilir. Ancak mahkemenin bunlara itibar etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Pazartesi günü yaşanan olaylardan sonra vekiller mahkemeyi bastı şeklinde haberler çıktı. Mahkemenizden çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yapmanızı 'kimse bizi basmadı' demenizi beklerdim" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑