GÜNCEL

Evidea, 3 Ekim’de Ankara Podium AVM’deki Yeni Mağazasının Kapılarını Açıyor!

Yaşam alanlarınıza değer katan ve eviniz için her şeyi tek çatı altında sunan Evidea, Ankara’daki altıncı mağazasıyla, uygun fiyat ve konforu buluşturmaya devam ediyor. Evidea, 3 Ekim’de Ankara Podium AVM’nin zemin katında açılıyor! Evidea, yeni açıl

26 Eylül 2024 Saat: 12:12
Evidea, 3 Ekim’de Ankara Podium AVM’deki Yeni Mağazasının Kapılarını Açıyor!
Evidea, 3 Ekim’de Ankara Podium AVM’deki Yeni Mağazasının Kapılarını Açıyor!

Yaşam alanlarınıza anlam katan ve eviniz için aradığınız her şeyi tek çatı altında sunan Evidea, Ankara’daki yeni mağazasıyla evlerinize uygun fiyatlı konforu getiriyor!

Ev dekorasyonu ve günlük ihtiyaçlara yönelik geniş bir ürün yelpazesiyle Ankara’daki 6. mağazasını açmaya hazırlanan Evidea, 3 Ekim’de Ankara Podium AVM’de kapılarını açıyor! Mutfak gereçlerinden ev tekstiline, mobilyadan aydınlatma çözümlerine kadar her şey, Evidea mağazalarında tek çatı altında buluşuyor.

“Burada her şey evim için” mottosuyla hareket eden Evidea, evlerini güzelleştirmek isteyenler için ideal çözümler sunarken, Türkiye genelinde hızla büyümeye de devam ediyor. Ankara Podium AVM ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmak için gün sayan Evidea, açılış günü itibariyle mağazaya gelen müşterilerine 3-13 Ekim 2024 tarihleri arasında her 1.000 TL’lik alışverişe 200 TL indirim fırsatı sunuyor.

Evidea’nın geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve yepyeni mağazasıyla tanışmak için sizleri Ankara Podium AVM’ye bekliyoruz!

* Kampanya, elektrikli ev aletleri dışında bütün ürünlerde geçerlidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑