EKONOMİ

Evidea’da Yeni Sezon Heyecanı Eve Dönüş İndirimiyle Başladı!

Eve ve okula dönüşheyecanı Evidea’nın ev tekstili ürünlerinde ikinci ürüne net %70 indirim fırsatlarıyla birleşiyor! Hem öğrenciler hem de evlerini yenilemek isteyenler için Evidea’nın “Eve Dönüş” kampanyası, ev tekstil ürünlerinde büyük fırsatlar s

23 Ağustos 2024 Saat: 14:19
Evidea’da Yeni Sezon Heyecanı Eve Dönüş İndirimiyle Başladı!
Evidea’da Yeni Sezon Heyecanı Eve Dönüş İndirimiyle Başladı!

Evidea, Eve Dönüş kampanyasıyla öğrencilerden ailelere, şehir yaşamına dönen herkese, geniş ürün yelpazesiyle hitap ediyor. Yeni sezonda evlerine yenilik katmak isteyenleri tüm ev tekstili ürünlerinde geçerli 26 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında ikinci ürüne net %70 fırsatıyla tüketicileri ile buluşturuyor.

Nevresim takımları, çarşaflar, koltuk şalları, pikeler, battaniyeler, banyo ve mutfak tekstili ürünleri, yastıklar, kırlent ve minderler ile çok daha fazla ürünü yaşam alanlarını güzelleştirmeniz için sunuyor. Bu kampanya ile Evidea, evinizin her köşesini kişisel zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde yenilemenize olanak tanıyor.

Okula Dönüş Hazırlıkları Başlıyor!

Evidea, okula dönüş döneminde öğrenci evleri ve odalarını daha işlevsel ve konforlu hale getirmek isteyenler için farklı ürün alternatifleri sunuyor. Şık ve pratik çalışma masalarından kitaplıklara, ergonomik çalışma sandalyelerinden aydınlatma ürünlerine kadar birçok ürünle, öğrencilerin ideal çalışma alanlarını yaratmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, renkli aksesuarlar ve dekorasyon ürünleriyle gençlerin odalarına enerji katmak isteyen aileler için birbirinden farklı alternatifler bulunuyor.

Eve ve okula dönüş heyecanını Evidea mağazaları ve evidea.com’u ziyaret ederek yaşayın. Yeni sezona enerji dolu ve keyifli bir başlangıç yapın.

Kampanya Koşulları: Kampanya 26 Ağustos - 8 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyadaki ürünler birbirleriyle alınabilecek olup, aynı üründen alma şartı bulunmamaktadır. Alınan iki üründen uygun fiyatlı olan ürüne %70 indirim uygulanmaktadır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑