YAŞAM

FİNALİST GÜZELLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

MISS MEDITERRANEAN GÜZELLİK YARIŞMASININ 14. YIL KUTLAMA PARTİSİ WİNECİTY’DE DÜZENLENDİ

30 Haziran 2013 Saat: 11:33
FİNALİST GÜZELLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
FİNALİST GÜZELLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
AY-ÇA Polikliniği ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan  Miss Mediterranean 2013 Güzellik yarışmasının 14. Yıl kutlama partisi ve  gala yemeği Demre Winecity Otel’de gerçekleşti.
Demre’de kampları devam eden finalistler 14.yıl partisi için çok iyi hazırlandıklarını gösterdiler. Otel’in Gala salonunda verilen akşam yemeğinden sonra sahneye çıkan finalistler kampta şu ana kadar öğrendikleri koreografilerin bir kısmını konuklara sergilediler ve davetlilerden bolca alkış aldılar. 
KAMP 15 GÜN
Zorlu maratonun ilk basamağını Demre ve Muğla’daki 10 günlük kampta aşacaklarını belirten Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali BULUT,  hızlandırılmış bir çalışmayla finalistlere zerafet,yürüyüş,dans, modellik ,drama,diksiyon ve koreoğrafi eğitimi vereceklerini, finalistlerin kamp sonunda Oyuncu-Model  standartlarına ulaşacağını belirtti. Bulut,eğitim kampı içerisinde finalistlere moral amaçlı günü birlik gezilere ve Demre’de  ve Muğla’da mavi tura çıkacaklarını,kampın son 5 gününün Kemerde Crystal Hotelde devam edeceğini söyledi.
FİNAL 7  TEMMUZDA  HOTEL LİMRA’DA
Tanıtım Production tarafından Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan  Miss Mediterranean 2013 Güzellik yarışmasının finali  7 temmuz 2013 tarihinde Hotel Limra  Gala salonunda gerçekleşecek. 


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑