GÜNCEL

GHO Beray Gayrimenkul Germencik'te Kapılarını Açtı

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle profesyonel çözümler sunan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'nın (GHO) Aydın Germencik'te hizmet veren Beray Gayrimenkul ofisi kapılarını açtı.

10 Temmuz 2024 Saat: 09:49
GHO Beray Gayrimenkul Germencikte Kapılarını Açtı
GHO Beray Gayrimenkul Germencik'te Kapılarını Açtı

Yıllarca kurumsal firmalarda çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar verdiğini belirten

GHO Beray Gayrimenkul Kurucusu Sibel Sert, uzun araştırmalar sonunda GHO çatısı altında çalışmaya karar verdiğini söyledi.

GHO'nun vizyonu, misyonuyla, sektörel eğitimlere verdiği önemin kendisi için belirleyici olduğunu kaydeden Sert, GHO'nun kurumsal yapısının iş hacmini geliştirmede yararlı olacağını vurguladı.

Germencik'in gelişmekte olan bir bölge olduğunu ve yeni inşaatların da devam ettiğini dile getiren Sibel Sert, bölgedeki zeytinlik, incir bahçeleri ve tarlaların yanı sıra; konutların da yatırımcıların ilgisini çektiğini sözlerine ekledi.

GHO Beray Gayrimenkul'ün Germencik için yeni ve önemli bir yatırım olduğunu belirten GHO Franchise Direktörü Senem Erkan, kadın girişimciliğinin önemine dikkat çekerek yeni ofisin herkese hayırlı olmasını diledi.

GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza da, “Kurduğumuz bu iş ortaklığıyla birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Kadınlar, sektörümüz için önemli bir itici güç oluşturuyor. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Bu anlamda Sibel Sert'i GHO ailemizde görmekten ötürü son derece mutluyuz. Ege ve ülke çapında yeni ofislerle istikrarlı ve emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑