SPOR

GÖZTEPE SPOR KLÜBÜ İLE PASHA GROUP GÜÇBİRLİĞİNE İMZA ATTI

Türkiye’nin asri, İzmir’in de köklü spor kulübü olarak tarihe geçen “Göztepe Spor Kulübü”, Trendyol Süperlig’in 2024- 2025 sezonunda çıkacağı karşılaşmalarda formasında Pasha Group’un da ismini taşıyacak.

8 Ağustos 2024 Saat: 09:07
GÖZTEPE SPOR KLÜBÜ İLE PASHA GROUP GÜÇBİRLİĞİNE İMZA ATTI
GÖZTEPE SPOR KLÜBÜ İLE PASHA GROUP GÜÇBİRLİĞİNE İMZA ATTI

Son zamanlarda Türk sporu ve sporcusuna verdiği desteklerle ülkemizin ismini dünyanın her köşesinde gururla temsil eden Pasha Group, sponsorluğunu üstlendiği kulüpler listesine ülkemizin önemli ve köklü markası Göztepe Spor Kulübü’nü de ekledi.

Gürsel Aksel Stadyumu”nda gerçekleşen iş birliği lansmanında konuşan Göztepe Spor Kulübü CEO’su Kerem Ertan “Bugün Türk sporuna önemli katkılarda bulunan Pasha Group ailesiyle yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Her iş birliği gibi bu iş birliği de bizim için çok değerli” derken, “İzmir’in en köklü ve en değerli markalarından biri olarak bu imzanın her iki taraf için olduğu kadar Türk futbolu için de hayırlı olmasını diliyor ve Pasha Group’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Türk futbolunun en köklü ve kadim markalarına verdiği desteklerle bilinen Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş ise, “Göztepe Spor Kulübüyle imzalanan sponsorluk anlaşmasının kendisi için de çok anlamlı olduğunu” dile getirirken, “Türk futbol tarihinde İzmir takımlarının yeri çok ayrıcalıklıdır. Kurtuluş savaşından başlayarak Cumhuriyet tarihimiz içinde ürettiği değerlerle gerek futbol gerekse sporun diğer branşlarında İzmir’in adı altın harflerle yazılmıştır. Göztepe Spor Kulübü, telaffuz ederken dahi onur duyduğum köklü ismiyle, Türk ve Anadolu futbolunun dünya çapında temsilcisi olarak yüz ağartan başarılarına kesintisiz olarak devam edecektir. Bu şanlı yolda Göztepe camiasına samimiyet ve heyecanımızla yaptığımız katkı, benim ve Pasha Group ailesi için mücevher değerindedir” dedi.

Türk Sporunun köklü ve başarılı takımlarından Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalya, Konya ve Bodrum gibi spor kulüplerinin çeşitli sponsorluklarının üstlenmesinin yanı sıra, farklı branşlarda turnuva ve bireysel spor performanslarına da katkı veren turizm ve eğlence dünyasının önemli markası Pasha Group CEO’su Uğur Pirinçcioğlu da yaptığı konuşmada, “Kurulduğu günden bugüne kadar her daim zirveye oynayan Göztepe Spor Kulübü ülkemizin başat futbol kulüplerindendir. Özellikle son yıllarda gerek Onursal başkanımız Sn. Mehmet Sepil’in gayretleriyle gerekse mevcut başkanımız Sn. Rasmus Ankersen’in desteğiyle futbolseverlere yaşattığı büyük heyecan da onur vericidir. Bu iş birliğinin İzmir’in ‘Sarı Kırmızı’ renklerini göndere taşıyacağına inancımız sonsuz, gururumuz da eşsizdir” derken, “Türk Futbolunun ‘Güç Dinamosu’ Pasha Group ailesi olarak, Türk sporu ve sporcusunun başarılarına efektif katkılarda bulunmaya devam edeceklerini” sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑