GÜNCEL

Havalı soyguncu adliyelik oldu

Soygun İçin Girdiği PTT'de bozuk paraları beğenmemiş

29 Aralık 2012 Saat: 14:10
Havalı soyguncu adliyelik oldu
Havalı soyguncu adliyelik oldu
İzmir'deki PTT şubesinden kuru sıkı tabancayla soygun girişiminde bulunduktan sonra kaçarken polisin takibiyle yakalanan 24 yaşındaki Kadir T., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
İzmir'deki PTT şubesinden kuru sıkı tabancayla soygun girişiminde bulunduktan sonra kaçarken polisin takibiyle yakalanan 24 yaşındaki Kadir T., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında, "Annem, babam yok onun için yaptım" diyen şüphelinin, güvenlik kamerası görüntülerine göre, görevlinin verdiği 1 liralardan oluşan 50 lirayı beğenmediği ortaya çıktı.
BOZUK PARALARI BIRAKTI
Olay, önceki gün, saat 17.30 sıralarında, Bayraklı İlçesi Yavuz Caddesi 246/A numaradaki PTT şubesinde meydana gelmişti. Yüzünde atkı, başında bere, elindeki kurusıkı tabancayla şubeye giren kimliği belirsiz bir kişi, görevlinin uzattığı, içinde 1'er liralar bulunan poşet içerisindeki 50 lirayı almayıp kaçtı. PTT görevlisi ve çevredeki esnafın verdiği eşkal doğrultusunda harekete geçen polis, üç ayrı suçtan kaydı bulunan Kadir T.'yi kısa sürede yakaladı.
KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞAŞIRTTI
Olayın şubedeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ise şaşkınlık yarattı. Görüntülerde, Kadir T.'nin içeri girmesi, şubede çalışan kadının yanına gidip silahla tehdit etmesi, bu sırada içeri giren engelli bir vatandaşı korkutması, uzatılan bozuk paralardan oluşan poşeti beğenmeyip almayarak kaçması yer alıyor. Şüpheli şubeye girmeden dört dakika önce, gelen kurye aracındaki görevlilerin günlük hasılat olan 9 bin 500 lirayı teslim aldığı da öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑