YAŞAM

Kandıralıların İlk İftarı Mini Köşk’te

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri ilk iftarlarını birlikte Mini Köşk Restoranda açtı

25 Temmuz 2012 Saat: 22:48
Kandıralıların İlk İftarı Mini Köşk’te
Kandıralıların İlk İftarı Mini Köşk’te

Umre’den dönen Ramazan Dağtekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftara; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları, Diş Hekimi Turan Sarı, Sanayici Günay Gülcü, Sigortacı Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, İşadamı Recep Yıldız ve İzmit Belediyesi Ruhsat Müdürü Erdoğan Alkan ile Elektrik - Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdoğan Görgün, Muhasip üye Salim Yaşar, Denetim Kurulu üyeleri; Burak Marketleri Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Reklamcı Metin Gönül, İşci emekli Ahmet Güngör ile İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ile Hakan Resul Şener katıldı.

İftarda; Kandıra Belediye eski Başkanı Turan Sarı, DPT Genel Müdürlüğü’nden emekli Kandıralı İsmail Sarıca tarafından hazırlanan “Bir Zamanlar Kandıra / Anılar – Anlatılar” kitabını daveti gerçekleştiren Ramazan Dağtekin’e takdim etti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin 31 Temmuz Salı akşamı Otel Asya yapılacak ve Bestekar Amir Ateş’in de katılacağı  geleneksel iftar programının da görüşüldüğü toplantı Mini Köşk’ün bahçesinde çayların keyifle yudumlanması ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑