YAŞAM

Karanlığı aydınlatan Dinamo Fener L10RH!

Elektrik bağlantısı olmasa bile her koşulda çalışan bir fener: Tüm açık hava maceracılarının, ev ve bahçe sahiplerinin oldukça işine yarayacak aydınlatmalar… VARTA’nın geliştirip ürettiği, yeni Dynamo Lantern L10RH kompakt bir dış mekan feneri. Fener

3 Temmuz 2024 Saat: 09:53
Karanlığı aydınlatan Dinamo Fener L10RH!
Karanlığı aydınlatan Dinamo Fener L10RH!

Doğru aydınlatma, akşamları kamp alanında veya evinizin bahçesinde size konfor sağlar. Parlak ve loş ışık olmak üzere iki ışık modu bulunan Dinamo L10RH’ın bir de kırmızı ışıklı gece modu da çok amaçlı kullanım için uygun koşulları sağlıyor.

Yeni Dynamo Lantern L10RH, USB tip C ile şarj edilebiliyor. Beklenmedik elektrik kesintisi ya da araba arızası gibi acil durumlar için de size gereken aydınlatmayı sağlayabilen bu fener, tabana entegre el krankı kullanılarak manuel olarak da kolayca şarj edilebiliyor. Sadece bir dakikalık çevirmeden sonra on dakikalık aydınlatma sağlayabilen fener, iki dakikalık şarj sonrası  20 dakika boyunca aydınlatma sağlayabilir. Küçük boyutuna rağmen, tam şarjlı Dinamo Fener parlak modda altı metre uzaklığa kadar etkileyici bir aydınlatma sağlar ve iki saat boyunca 50 lümen ışık yoğunluğunu korur. Fener karartılmış modda kullanıldığında, sıcak beyaz LED'i ve 18 lümen ışık yoğunluğu ile 12 saate kadar şarjı bitmeden çalışabilir.

Her zaman güvenilir aydınlatma

Dynamo Lantern L10RH, kompakt boyutları (9,7 x 8,5 x 8,5 cm) ve 187 gramlık ağırlığı sayesinde sadece evlerin verandasındaki bir akşam için ideal değil, aynı zamanda seyahat için de çok pratik ve konforlu çözüm sunar. Entegre kancası sayesinde IP54 su sıçramasına ve darbeye dayanıklı olan fener, yürüyüş esnasında sırt çantasına kolayca takılabilir. Klasik antrasit ve beyaz renkteki tasarımıyla bir masa lambası olarak da iyi bir forma sahiptir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑