YAŞAM

Koca dehşeti!

İngilizce öğretmeni, bir yıl önce ayrıldığı eşi tarafından kızının gözü önünde kafasından kurşunlandı. Küçük kızı ise şoka girdi

10 Nisan 2013 Saat: 11:16
Koca dehşeti!
Koca dehşeti!

Antalya'da İngilizce öğretmeni Asuman İnce, dün sabah 5 yaşındaki kızını özel bir anaokuluna bırakmak için 07 ASU 11 plakalı cipine binerek evden çıktı. Genç kadın, anaokulu önüne geldiğinde, bir yıl önce ayrıldığı eşi Bülent Altıparmak'ı (39) gördü. Asuman İnce, eski eşinin kendisine doğru geldiğini görünce kapıları kilitleyip araçtan çıkmadı. Saldırgan koca, cipin camlarını silahın kabzası ile kırdı. Daha sonra eski eşini saçlarından tutup, darp etmeye başladı. Okuldaki öğretmenler kavgayı ayırmaya çalıştı. Havaya ve etrafa ateş eden Altıparmak, genç kadını saçlarından tutup 20 metre sürükledi. Bu sırada küçük kız, ağlayarak, "Baba ne olur annemi öldürme" diye yalvardı. Ancak silahını ateşleyen Altıparmak, Asuman öğretmeni başından ve göğsünden yaraladı. Genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan koca ise otomobiline binerek hızla uzaklaştı.

KIZIN DİLİ TUTULDU 
Olay yerine koşan anaokulu öğretmenleri saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulan ancak korkudan dili tutulan küçük kızı içeri aldı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Asuman öğretmenin duran kalbini tekrar çalıştırmayı başardı. Ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Asuman öğretmenin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Olayı duyan veliler okula koştu. Saldırganın silahından çıkan mermilerin anaokulunun ikinci katındaki balkon duvarlarına isabet ettiği tespit edildi. Mermiler, şans eseri içerideki çocuklara ulaşmadı. 
'KIZINI VURDUM'
Olay sonrası kaçan Bülent Altıparmak'ın eski kayınvalidesi Şerife İnce'yi arayarak, "Kızını vurdum" dediği öğrenildi. Altıparmak'a mahkeme kararıyla eski eşine 5 yıl yaklaşmama cezası verildiği öne sürüldü.
İYİLİK MELEĞİ
Yaşam mücadelesi veren Asuman İnce çevresinde 'iyilik meleği' olarak biliniyor. Genç kadının, Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlara Almanca ve İngilizce öğretmek için kampanyalar başlattığı, durumu iyi olmayan öğrencilere düzenli yardımda bulunduğu ve onlara ücretsiz ders verdiği belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑