YAŞAM

Konforlu Bir Kamp İçin “Gücünüz” Yanınızda Olsun

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak, doğayla iç içe keyifli zaman geçirmek isteyenler soluğu kamplarda alıyor. Fakat konforlu ve keyifli bir kamp deneyimi için kamp ekipmanlarınızın eksiksiz bir şekilde yanınızda olması gerekiyor. Portatif jeneratörler d

8 Ağustos 2024 Saat: 08:59
Konforlu Bir Kamp İçin “Gücünüz” Yanınızda Olsun
Konforlu Bir Kamp İçin “Gücünüz” Yanınızda Olsun

Kamplar; şehrin stresinden ve gürültüsünden uzaklaşmak, doğayla bütünleşmek ve açık havanın tadını çıkarmak için harika bir fırsat sunuyor. Ancak kamp süresince çadırlarda veya karavanlarda güvenli ve konforlu bir deneyim yaşamak için kamp ekipmanlarınızın eksiksiz bir şekilde yanınızda olması gerekiyor. Açık havada elektrik şebekesine gerek olmadan güç sağlayan ve elektrikli ekipmanları güvenli bir şekilde çalıştıran portatif jeneratörler de önemli kamp ekipmanları arasında yer alıyor. Çünkü elektrik şebekesinin bulunmadığı alanlarda akıllı telefon ve laptop cihazlarını şarj etmek, mini buzdolabı gibi eşyaları çalıştırmak pek mümkün olmuyor. Bu durum ise kampçıların konfor şartlarını bozarak keyiflerini kaçırıyor.

Jeneratörlerle konfor şartlarını yakalayabilmek içinse doğru ürün seçimi yapmak ve bu kapsamda jeneratörün; taşınabilir olmasına, verimliliğine, kapasitesine ve gürültü seviyesine dikkat etmek gerekiyor.

Anadolu Motor, 30 yılı aşkın süredir distribütörü olduğu Honda markasının invertörlü ve portatif jeneratörleri ile kamp alanlarınakesintisiz güç sağlayarak konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Evinizin konfor şartlarını kamp alanlarına taşıyor

Honda EU 22i, Honda EU 30is ve Honda EU 32i jeneratörler kamp alanlarında; cihazlarınızı şarj etmenizi, küçük aletleri çalıştırmanızı veya ışıklandırma yapmanızı sağlayarak, evinizin konfor şartlarını kamp alanlarına taşıyor.

Tasarruflu ve sessiz

Honda’nın yüksek performanslı ve akıllı jeneratörleri, motor devrini yüke göre otomatik olarak ayarlayan Eco-throttle özelliği sayesinde hem yakıt tasarrufunu artırıyor hem de motor ömrünü uzatıyor. Ayrıca jeneratörün daha sessiz çalışmasını sağlayarak, kullanıcı dostu bir yaklaşım benimsiyor.

ECO çalışma modu

ECO çalışma modu ise gücün tamamen kullanılmadığı durumlarda motor devrini düşürerek güç sağlamaya devam ediyor.

Yağ uyarı sistemi

Honda portatif jeneratörler, yağ uyarı sistemi ile motorun yağ seviyesini kontrol ederek yağ seviyesindeki düşüşe bağlı olarak motorda oluşabilecek hasarları önlüyor.

Uzaktan erişim

Honda EU 32i benzinli jeneratörlerde bulunan “akıllı uygulama kontrolü” ise bluetooth bağlantısı ile sistemi uzaktan kontrol etmenizi ve hatta gerekirse durdurmanızı sağlıyor.

Hafif ve kompakt

Honda benzinli jeneratörler,hafif ve kompakt yapıları sayesinde de kolayca taşınarak, rahat kullanım avantajı sunuyor.

Anadolu Motor Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim, pazarlama ve satış tecrübesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası ANTOR’la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği; çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken Honda Güç Ürünleri ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının da distribütörlüğünü sürdürmektedir.

İleri teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayisi ve 400 anlaşmalı servisi ile hizmet vermektedir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑