Barbekü partileri için hazırlıklar tamam mı?

12 Haziran 2024 Saat: 10:23
Barbekü partileri için hazırlıklar tamam mı?
Yazın gelmesiyle birlikte açık hava etkinliklerinin vazgeçilmezi olan piknik ve barbekü partisi zamanı geldi. Fakir Hausgeräte’nin yeni ürünü BBQ Duo Elektrikli Izgara et pişirmeyi sanata dönüştürecek.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknik ve barbekü partisi sezonu açıldı. Peki enfes barbekü partileri için doğru ızgara makinesini seçtiniz mi? Çünkü etin lezzeti için doğru ızgara ve barbekü seçimi oldukça önemli. Sizi üstün Alman teknolojisiyle donatılmış Fakir Hausgeräte BBQ Duo Elektrikli Izgara ile tanıştıralım.

Bir ızgaradan çok daha fazlası

Fakir Hausgeräte’nin geniş ürün gamındaki en yeni ve en avangart üyesi BBQ Duo Elektrikli Izgara; bir ızgaradan çok daha fazlasını sunan ve barbekü partilerini sanata çeviren bir cihaz. Özel sıçrama önleyici, yapışmaz döküm ızgara plakaları sayesinde etleri yapışmadan ve suyunu kaybetmeden, temiz ve keyifli bir şekilde yumuşacık hazırlıyor. Ayrı plaka ısıtma özelliği sayesinde aynı anda hem sebze hem de et pişirebilme lüksünü sunan BBQ Duo Elektrikli Izgara, oluklu ve düz plaka yapısı sayesinde kırmızı et, tavuk, köfte, balık, mantar ve sebze gibi yiyeceklerin her birini enfes bir şekilde pişirmek için yardımcı oluyor. Oluklu plaka; eti yüksek ısıda mükemmel bir şekilde pişirerek dışı çıtır, içi sulu etler sunarken sebzeleri daha diri ve lezzetli pişirmek içinse düz plakayı orta ısıya ayarlamak yeterli oluyor.

Sağlıklı bir barbekü partisi

Farklı yiyeceklerin ideal ısıda pişirilmesini sağlayan, bu sayede yiyeceklerin hem lezzetini hem de besin değerini en üst düzeyde koruyarak pişirilmesine olanak tanıyan beş farklı ısı kademesine sahip olan BBQ Duo Elektrikli Izgara, plakasında biriken fazla yağı toplayan haznesiyle hem plakaların yüzeyinde yağ bırakmadığı için kolay bir temizlik sağlıyor hem de sağlıklı bir barbekü partisi deneyimi sunuyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız