SELİN ve ŞENCEYLİK’İN ÇOK BEĞENİLEN SESLERİ, 12 TEMMUZ’DA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DEN YÜKSELECEK!

24 Haziran 2024 Saat: 10:46
SELİN ve ŞENCEYLİK’İN ÇOK BEĞENİLEN SESLERİ, 12 TEMMUZ’DA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DEN YÜKSELECEK!
Yaz aylarında ferahlığı ve eğlencesiyle şehrin vazgeçilmez mekânı olan KüçükÇiftlik Bahçe sahnesi, 12 Temmuz’da Selin ve Şenceylik’i ağırlayacak! İstanbulluların, şehrin merkezinde ancak karmaşasından uzakta, çimenlerin üstünde sevdikleriyle birlikte

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de yaz boyunca gerçekleşen Bahçe Konserleri, İstanbulluları bahçenin püfür püfür, yemyeşil ve huzurlu ortamında her zevke hitap eden konserlerle buluşturuyor. Bahçe Konserleri’nin 12 Temmuz Cuma akşamki konukları, Selin ve Şenceylik olacak.

Yalancı Bahar cover’ıyla internette viral olan genç müzisyen Selin, son olarak Nostalgia Sessions adlı EP’sinin ve Ozbi ile bir araya geldiği Nereye Kadar teklisinin ardından HUMAN adlı son teklisini geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturdu. Hem vokal gücü, hem kendi şarkıları hem de cover’larıyla müzik dünyasında fırtınalar estiren Selin, Türkiye’nin yeni yıldızlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2013’ten beri sözü ve müziği kendisine ait şarkıları ve huzur veren sesiyle dinleyicileri renkli bir melankoliye davet eden Şenceylik, namı diğer Eda Sena Şenceylan ise, özgün hikâye anlatıcılığı ve güçlü vokaliyle oluşturduğu dinleyici kitlesiyle öne çıkan bağımsız kadın sanatçılar arasında yer alıyor.

URU organizasyonuyla KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız