YAŞAM

"Moralim bozuktu hırsızlık yaptım"

Antalya'nın Alanya İlçesi’nde girdiği dairede şarjda bulunan cep telefonunu çaldıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalanan 35 yaşındaki T.Y., morali bozuk olduğu için hırsızlık yaptığını söyledi.

22 Temmuz 2013 Saat: 00:25
"Moralim bozuktu hırsızlık yaptım"
"Moralim bozuktu hırsızlık yaptım"
Güllerpınarı Mahallesi, Mollaosman Caddesi’nde durumu şüpheli bir kişinin çevreyi gözetlediği ihbarını alan Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı hırsızlık masası ekipleri, olay yerine gitti. Vücudunun üst kısmı çıplak halde yürüyen T.Y., polisin ’dur’ ihbarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonucu şüpheli, adliye lojmanı civarında sivil polis ekipleri tarafından yakalandı.

Şüpheli, bir evden cep telefonunu çaldığını ve polisi görünce civarda bulunan bir bahçeye attığını itiraf etti. Bayram Şahin’e ait olduğu öğrenilen cep telefonu, şüphelinin gösterdiği yerden polis tarafından alınarak sahibine teslim edildi. T.Y. ise Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

T.Y. buradaki ifadesinde, para yüzünden annesiyle kavga ettiğini ve morali bozuk olduğu için hırsızlık yaptığını söyledi. Pişman olduğunu belirten T.Y., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑