EKONOMİ

Motorine bu gece zam gelecek! 2 gün önce de benzine gelmişti

Avrupa ülkeleri motorin ve benzin fiyatını indirirken Türkiye benzine 2 gün önce 1.20 TL zam yapmıştı. Zamma doyan iktidar bu gece yarısı da motorine 90 kuruş zam yapacağı bildirildi.

26 Eylül 2024 Saat: 11:37
Motorine bu gece zam gelecek! 2 gün önce de benzine gelmişti
Motorine bu gece zam gelecek! 2 gün önce de benzine gelmişti

Bütçe açığını kapatmak için tütün ürünleri ve akollü içeceklere seri zam yapan iktidar, şimdi de akaryakıta zam bombardırmanı başlattı. Benzine 2 gün önce 1.20 TL zam yapılmıştı.

Gece yarısından itibaren motorine 90 kuruş zammın gelmesinin beklendiği bildirildi. Bu zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresinin 43 lira 62 kuruş, Ankara'da ise 43 lira 10 kuruş olacağı ifade edildi.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da sık sık değişiyor.

Bu gece yarısından itibaren motorine 90 kuruş zam yapılması beklendiği bildirildi. Bu zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresinin 43 lira 62 kuruş, Ankara'da ise 43 lira 10 kuruş olacağının altı çizildi.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki değişiklikler, vatandaşların benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmesine neden oluyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 90 kuruş zam yapılması bekleniyor. Bu zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 43 lira 62 kuruş, Ankara'da ise 43 lira 10 kuruş olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑