GÜNCEL

Mucize kurtuluş: FSM’den atladı, ölmedi!

Tüm ikna çabalarına rağmen Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayan kamyon şoförü mucize eseri kurtuldu.

4 Nisan 2013 Saat: 16:21
Mucize kurtuluş: FSM’den atladı, ölmedi!
Mucize kurtuluş: FSM’den atladı, ölmedi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarına çıkan kamyon şoförü Orhan Eryiğit, tüm ikna çabalarına rağmen kendini boğaza bıraktı. Denize çakılan Eryiğit köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen Orhan Eryiğit ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde kamyonunu durduran 37 yaşındaki Orhan Eryiğit (37) korkuluklara çıktı. İntihar girişiminde bulunan Eryiğit’i ikna etmek için polis ekipleri seferber oldu. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir bir kadın psikolog da aracını köprü üzerinde durdurarak kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen Orhan Eryiğit’i ikna etmeye çalıştı. Eryiğit’i ikna çabaları sırasında FSM’de trafik yoğunluğu yaşandı.
MUCİZE GERÇEKLEŞTİ
Yaklaşık 45 dakika süren çabalar sonuç vermedi. Eryiğit, korkuluklara tutunarak vücudunu aşağıya bıraktı. Polisler hemen Orhan Eryiğit’in elinden tuttu. Ancak Eryiğit polislerin ellerinden kayarak Boğaz’a düştü. Denize çakılan Eryiğit, köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen Orhan Eryiğit, önce kıyıya çıkarıldı. Eryiğit daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Orhan Eryiğit’in eşinden boşandığı için psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑