YAŞAM

Mutfağınızı Bahçenize Taşımanın Tam Zamanı

Farkı görmeyi ve göstermeyi önemseyen bir marka olarak, müşterilerinin sadece mutfaklarını değil bakış açılarını da değiştirmeyi seven ve beklenen hizmet anlayışının dışına çıkarak yeni alışkanlıklar kazandıran Bodrum Mutfak Mobilya, misafirlerini aç

24 Mayıs 2024 Saat: 10:53
Mutfağınızı Bahçenize Taşımanın Tam Zamanı
Mutfağınızı Bahçenize Taşımanın Tam Zamanı

Misafir ağırlamaları, tadım günleri ve workshoplara eşlik eden Bodrum Mutfak Mobilya’nın Kameriye Mutfak modeli, hayata kısa bir mola vermek isteyenlere özel olarak tasarlandı.

Birbirinden farklı renk ve desenleri mutfak modellerinde buluşturan Bodrum Mutfak Mobilya, geniş ürün yelpazesiyle beklentileri karşılamaya devam ediyor. Havalar ısınınca bahçelere taşınan sohbetlere ve buluşmalara eşlik eden Kameriye Mutfak, yaşam alanınıza en uygun ve kullanışlı şekilde özel olarak dizayn ediliyor. Açık tonların hâkim olduğu Kameriye Mutfak modelinde, bulunduğunuz alan daha aydınlık ve ferah bir görünüm kazanıyor. Hareketli açık raf sistemi ve tezgâh ünitesiyle kullanım kolaylığı sağlayan Kameriye Mutfak, yaşam ve paylaşım alanınıza konforu getiriyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑