YAŞAM

Oyun dünyasının tüm renkleri Gaming İstanbul’da

Dünyanın en büyük 8 uluslararası oyun ve e-spor etkinliğindenbirisi olan Gaming İstanbul (GIST), 22 – 24 Eylül 2023 tarihleriarasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri Medya A.Şile OGEM’in ana sponsorluğunda Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir

21 Eylül 2023 Saat: 11:11
Oyun dünyasının tüm renkleri Gaming İstanbul’da
Oyun dünyasının tüm renkleri Gaming İstanbul’da

Bu yıl yedincisi düzenlenecek Gaming İstanbul, PC’denkonsola, mobil oyunlardan e-spor turnuvalarına kadar pek çok platformdaki oyunuziyaretçilerle bir araya getirecek. Yeni çıkan oyunların ilk gösterimleri, ünlüyayıncılarla takipçi buluşmaları, donanım markalarının en yeni ürünleri veserbest geliştiriciler için özel alanlar gibi birçok içerik de oyun severlerinbeğenisine sunuluyor.

Bu yıl 70’ten fazla yerli oyunun da boy göstereceği Gamingİstanbul ayrıca tüm dünyada en çok kadın ziyaretçi ağırlayan oyun ve e-sporetkinliği olma niteliği de taşıyor. Etkinlik bu yıl da rekor tazeleyerek kadınziyaretçi oranını yüzde 30’lara çıkarmayı hedefliyor.

Oyuna dair her şeyin üç gün süreyle bir arada olacağı Gamingİstanbul’da sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Aşağıdaki linkteki formudoldurarak akreditasyon yaptırabilirsiniz.

Yenikapı'da bulunan Dr. MimarKadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Gaming İstanbul, 22Eylül ve 23 Eylül günleri saat 10.00'da başlayıp 20.00'dabitecek. Etkinliğin son günü olan 24 Eylül, pazar günü yine 10.00'dabaşlayacak olan Gaming İstanbul 18.00'a kadar oyunsevelerin ziyaretineaçık olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑