SAĞLIK

Reha Muhtar'ın son sağlık durumu açıklandı

Ünlü spiker Reha Muhtar'ın gece saatlerinde evinde yüksekten düştüğü açıklanmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Muhtar'ın akciğerlerinde sorun olduğu ve düşmeye bağlı beyninde travma yaşadığı açıklandı.

20 Ağustos 2024 Saat: 16:04
Reha Muhtarın son sağlık durumu açıklandı
Reha Muhtar'ın son sağlık durumu açıklandı

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, gece yarısı saat 01.00 sularında evinde meydana gelen bir kazada yüksekten düşerek ağır şekilde yaralandı. Hızla hastaneye kaldırılan Muhtar’ın entübe edildiği ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı bilgisi paylaşıldı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilen Reha Muhtar’ın bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

FLAŞ... BEYNİNDE VE AKCİĞERLERİNDE SORUN VAR

Muhtar'ın apar topar kaldırıldığı Maslak Acıbadem Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamalarda, son sağlık durumu ile ilgili kritik açıklamalarda bulunuldu. Durumunun ciddiyetini koruduğunun altı çizilirken, düşmeye bağlı beyinde ve akciğerlerinde travma oluştuğu ifade edildi.

10052.jpgVELAYET DAVASIYLA GÜNDEMDEYDİ

 

Muhtar, kariyeri boyunca Milliyet, Akşam, Star, Sabah ve Vatan gazetelerinde çalıştı ve Türk televizyon dünyasında önemli bir figür olarak tanındı.h5t.png

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑