YAŞAM

THE BODY SHOP‘TAN BABALAR İÇİN SÜRPRİZ HEDİYELER

Parfümlerden, vücut losyonlarına, makyaj malzemelerinden, cilt bakım ürünlerine kadar birbirinden eşsiz, çeşitli ve vegan ürünler sunan The Body Shop, Babalar Günü’nde babalarınızı mutlu etmeye hazırlanıyor.

27 Mayıs 2024 Saat: 09:12
THE BODY SHOP‘TAN BABALAR İÇİN SÜRPRİZ HEDİYELER
THE BODY SHOP‘TAN BABALAR İÇİN SÜRPRİZ HEDİYELER

Kurulduğu günden bu yana, bitkilerin gücünü doğa ile uyumlu hale getiren The Body Shop, geniş yelpazesinden seçilebilecek benzersiz hediye çeşitleri sayesinde babalara en bakımlı günlerini yaşatıyor.

Ginger Şampuan

The Body Shop’un en çok satan ürünlerinden olan Ginger Şampuan ile kepekli omuzlara elveda diyeceksiniz. Zencefil esansiyel yağı, huş ağacı kabuğu ve beyaz söğüt kabuğu özleri de dahil olmak üzere %90 doğal kökenli bileşen içeriğine sahip hoş zencefil kokulu Ginger Şampuan, kuru ve pul pul dökülen saç derisinin temizlenmesine yardımcı olurken, kaşıntılı saç derisinin de rahatlamasını sağlayacak.

Hemp Koruyucu El Kremi

Fransa’dan kenevir tohumu yağı ile zenginleştirilmiş The Body Shop’un en çok satan Hemp Koruyucu El Kremi aşırı kuru eller için 96 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlayarak ellerin onarılmış ve yumuşacık hissetmesine yardımcı olacak.

Activist Eau de Toilette

Baharat ve odunsu özlerin büyüleyici karışımıyla harmanlanmış Activist Eau de Toilette kendine güvenen babaların göz alıcı stilinin favorisi olmaya aday.

Blue Musk Eau de Toilette

Taze lavanta, sardunya ve kremsi sandal ağacının ilgi çekici karışımından oluşan, klasiklerin vazgeçilmezi Blue Musk Eau de Toilette babalarınızı canlanmış ve güçlenmiş hissettirerek ,aromatik ve odunsu kokusu sayesinde baş döndürecek.

Black Musk İkili Hediye Seti

İçeriğindeki vadi zambağı ve vegan misk notalarına sahip, davetkar kokusuyla Black Musk Vücut Spreyi ve yanında mükemmel bir şekilde köpürerek cildi nazikçe temizleyen Black Musk Duş Jeli ile Black Musk İkili Hediye Seti babalarınızın duş ritüellerinin vazgeçilmezi olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑