TURİZM

Ulusoy Liman'ına 208 turist geldi

“Seabourn Spirit” kruvaziyer gemisi, 208 yolcusuyla Çeşme Ulusoy Limanı'na geldi.

16 Mayıs 2013 Saat: 19:06
Ulusoy Liman'ına 208 turist geldi
Ulusoy Liman'ına 208 turist geldi
Avustralya, İsviçre, Kanada ve ABD'li yolcular, Çeşme kalesi, Ildırı ören yeri ve Alaçatı'yı gezdi. Geminin Çeşme'ye gelmesi nedeniyle Seabourn Spirit gemisinin kaptanı Othello Ghoshroy ve personeline bir yemek verildi. Çeşme Marina Port'taki yemeğe Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel olmak üzere, Ulusoy Deniz Yolları A.Ş İzmir Bölge Müdürü Can Özgen ve Ulusoy Liman Müdürü Celal Ulaş katıldı. Yemekte Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, kaptan Othello Ghoshroy'a hatıra plaketi verdi.

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, kruvaziyer gemilerinin ilçe için çok büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Becel, “Ben her defasında sabırlı olunması gerektiğini hatırlatıyorum. Bu noktada hepimizin sorumlulukları var ve acele davranmamamız gerekiyor. Bu ziyaretlerin meyvelerini inşallah önümüzdeki yıllarda alacağız. Hem alternatif turizm hem de ilçede turizmin dört mevsim yaşanması açısından faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Ulusoy Liman Müdürü Celal Ulaş da, geminin Kuşadası'ndan geldiğini ve bir günlük ziyaret sonunda Yunanistan'ın Mikanos adasına gideceğini söyledi. Ulaş, “Yılın ilk seferi bu. Bu sene 51 sefer olacak. Geçen yıl 12 sefer vardı. 51 seferin 40'ı ETS'nin Agean Paradise gemisiyle olacak. Bu gemi burayı turn around limanı olarak kullanacak. Yani yolcular burada inecek buradan binecek ve Yunan adalarına gidecekler. Bu yapılacak 51 seferde 35 bin civarında yolcu bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑