GÜNCEL

Yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday koleksiyon: SADE

Yüksek gustosu, ikonikleşmiş tasarım anlayışı, kaliteli ve rafine üretimiyle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başaran Coastal Homes, yeni koleksiyonu SADE’yi dekorasyon tutkunlarının beğenisine sunuyor. Modern yaşam alanlarına minimalist

2 Temmuz 2024 Saat: 10:19
Yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday koleksiyon: SADE
Yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday koleksiyon: SADE

Coastal Homes’un yeni koleksiyonu SADE; Sofistike, Aykırı, Doğalve Estetik unsurları tasarımla buluşturdu. Koleksiyon doğanın güçlü enerjisini yüksek bir estetik anlayış ve fonksiyonellikle sanata dönüştürüyor. Üstelik sadece estetik ve işlevsellik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu bir üretim süreciyle de öne çıkıyor. Sürdürülebilir malzemeler kullanarak ve üretim süreçlerinde çevreye duyarlı uygulamalar benimseyerek gezegenimize karşı sorumluluklarını da yerine getirdiklerini söyleyen Coastal Homes Kurucusu Ahmet Tipi,koleksiyonu şu sözlerle tanımladı:

“Yeni koleksiyonumuz SADE, yalın çizgiler ve doğal malzemelerle modern yaşam alanlarında ferah bir atmosfer yaratmak için tasarlandı. Koleksiyonumuzda yer alan her parça, fazla detaylardan arındırılmış ve kullanıcılara rahatlık sunacak şekilde düşünüldü ve titizlikle hazırlandı. Sadeliği güçlendirecek natürel malzemeler, koleksiyonun yıldız unsuru oldu. Ahşap, keten ve pamuk gibi doğal malzemelerin kullanıldığı bu koleksiyon, çevre dostu ve sürdürülebilir bir yaşam tarzını destekliyor.”

Doğanın ilham veren enerjisi en doğal haliyle SADE’de

Fonksiyonelliğin, şıklığı tamamlayan güçlü bir argüman olduğunu vurgulayan Ahmet Tipi, “Her parçasının estetik olduğu kadar işlevsel de olacak şekilde tasarlanması SADE’yi yaşam alanlarının vazgeçilmezi haline getiriyor. Kullanım kolaylığı sağlayan fonksiyonel özellikler, iç mekanları daha kullanışlı kılarken geçirilen her anı da özelleştiriyor. Sade renk paletleri ve minimal çizgiler, mekâna sakin ve dinlendirici bir atmosfer kazandırırken alanın derinlik algısını da güçlendiriyor. Koleksiyonda yer alan koltuklar konfor ve zarafeti bir arada sunuyor ve her türlü iç mekân dekorasyonu ile görsel bir uyum sağlıyor. Zarif depolama ürünleri, alanları verimli kullanmayı sağlıyor. Koleksiyonun en özel parçalarını oluşturan ileri dönüşüm ahşap ürünler ise Karadeniz’in yıkılmaya yüz tutmuş, kullanım ömrünü tamamlamış ahşap evlerinin maharetli ustalarımızın ellerinde birer sanat eserine dönüşmesiyle ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

SADE koleksiyonuna Coastal Homes’un İstanbul’da yer alan Kalamış ve Şişli mağazalarının yanı sıra İzmir, Bodrum, Ankara, Samsun, Adana ve İskenderun mağazalarından ulaşmak mümkün.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑