YAŞAM

Yeni Pet Love Kedi Kumu; Hijyen ve Konfor Bir Arada!

Kişisel temizlik, kişisel bakım ve hijyen sektörünün lider şirketlerinden biri olan Evyap'ın en yeni markası COPT Pet Love’ın yenilikçi ürünü Kedi Kumu, kedi sahiplerinin aradığı tüm özellikleri bir arada sunuyor. Ultra topaklanma teknolojisi, temizl

16 Ağustos 2024 Saat: 12:31
Yeni Pet Love Kedi Kumu; Hijyen ve Konfor Bir Arada!
Yeni Pet Love Kedi Kumu; Hijyen ve Konfor Bir Arada!

Evcil hayvan bakımının en zorlu süreçlerinden biri, hiç kuşkusuz temiz ve hijyenik bir tuvalet ihtiyacından kaynaklanıyor. Kişisel temizlik, kişisel bakım ve hijyen sektörünün yenilikçi şirketi Evyap’ın en yeni markası Pet Love, bu süreci kolaylaştırmak için üretildi. Yeni Pet Love Kedi Kumu, bentonit ve aktif karbon içeren özel formülü ile istenmeyen kokuların maksimum derecede absorbe edilmesine yardımcı oluyor.  Hem Aktif Karbon Plus hem de Bebek Pudra Kokulu seçenekleri bulunan Pet Love Kedi Kumu, ultra topaklanma ve düşük tozlanma özellikleri ile evcil hayvan sahiplerine evlerini temiz ve taze kokulu tutmanın en kolay yolunu sunuyor. Kötü kokulara savaş açan Pet Love Kedi Kumu sayesinde size sadece patili dostunuz ile keyifli zamanlar geçirmek kalıyor.

“Ailedeki tüm bireylerin hijyenini ve sağlığını düşündük”

Evyap Hijyen Pazarlama Direktörü Fatma Yeşim Tütüncü, Pet Love Kedi Kumu’nu hem evcil hayvanları hem de sahiplerini düşünerek tasarladıklarını belirtirken, “Misyonumuz patili dostlarımızın hijyeni ve mutluluğu için en iyi çözümleri üretmek. Pet Love Kedi Kumu ile evcil hayvan sahipleri, kedilerinin tuvalet alışkanlıklarını kontrol altına alabilir ve kötü kokuları minimuma indirerek evinin temizliğini koruyabilir. Bu da Pet Love Kedi Kumu’nu temiz ve konforlu bir yaşam alanı için en iyi seçim haline getiriyor" dedi.

“Evcil hayvanlar için geniş bir bakım ürünü yelpazesi sunuyoruz”

Pet Love’ın, kedi kumunun yanı sıra, evcil hayvanlar için özel olarak geliştirilen kapsamlı bir temizlik ve bakım ürünü yelpazesi sunduğunu dile getiren Tütüncü, şöyle devam etti: “Kedi ve köpekler için durulanan şampuan, durulanmayan köpük şampuan, tüy bakım spreyi ve yağı, temizleme mendilleri ve köpek eğitim pedlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazemiz var.  Tamamı yüzde 100 doğal argan yağı ile formüle edilmiş, pH dengeli, paraben içermeyen cilt dostu vegan içeriklerle hazırlanan ürünlerimiz, evcil hayvanların bütünsel bakım ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara mümkün olan en iyi bakımı sağlamak için Evyap Ar-Ge Merkezi’nde geliştirildi. Pet Love Kedi Kumu da diğer ürünlerimiz gibi evcil hayvanların konforuna katkı sağlamakla birlikte, yaşadıkları ortamların temizliğini ve hijyenini de koruyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑